onsdag 16 oktober 2013

Syfestival i Älvsjö 25-27 oktober 2013

Fredag till söndag nästa vecka är det Syfestival i Älvsjö och flitiga förberedelser pågår i Silvergrejs lagerbutik.

Sedan flera år tillbaka är Syfestivalen inte längre enbart en symässa med tyger och garner. I årets mässkatalog räknar jag till fler än tio pärlbutiker! De flesta pärlbutikerna är samlade kring pärl- och smyckestorget. På torget arrangeras workshops där du kan prova på olika tekniker för smycketillverkning.

Silvergrejs hittar du i monter B06:34, strax intill pärl- och smyckestorget. Vi tar med oss ohemula mängder silver, kilovis med verktyg, ett smärre hav av pärlor och en fyndlåda som bokstavligen svämmar över. Jag vet inte hur vi ska få plats med allt i montern.

De flesta besökarna kommer på fredagen och lördagen. Om du kommer kring öppningstiden på fredagen ska du vara beredd på att köa för att komma in. De som hänger på låset på fredagen är ofta ute efter fynd och stuvar som kan ta slut, eller vill helt enkelt få hela dagen på sig att gå runt på mässan. Du som hellre vill ta det lite lugnt och slippa trängas ska satsa på att komma på söndagen. Varorna kommer inte ta slut och jag lovar att spara lite fyndpåsar till söndagen. Med lite tur är de kanske till och med lite billigare då ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar