torsdag 14 februari 2013

Nya varor februari + frågesport

Jag har haft fullt upp med bokföringen de senaste veckorna och knappt hunnit göra annat än orderpackning och bokföring, men igår hann jag äntligen lägga upp lite nya varor.

I höstas köpte jag ett stort lass med bl.a. sötvattenpärlor och halvädelsten. Pärlorna är prismärkta och står framme i butiken sedan länge, men jag hann inte lägga upp allt i webbshoppen på en gång. De kommer i stället upp i några omgångar. Sötvattenpärlorna var först ut i slutet av december. Igår var det dags för pärlor i halvädelsten och porslin. Alla nya varor som kom upp igår hittar du här.

Den tredje och förhoppningsvis sista omgången innehåller lite blandat smått och gott, som cabochoner och halvborrade pärlor. Jag siktar på att få upp dem i webbshoppen i mars. Om du inte vill vänta så länge är du välkommen att hälsa på i butiken :-) Nu på fredag och lördag 15-16 februari är det öppet hus kl 14-19 och i övrigt är det öppet på onsdagar kl 14-18.

Ny frågesport - "vinn" en rabattkod

För att fira alla nya stenpärlor har jag lagt upp en ny frågesport. Den här gången handlar frågesporten om sten och pärlor av olika slag. Till och med 21:a februari får du en rabattkod på 7% om du svarar rätt på 7 frågor, och du får försöka igen om du skulle misslyckas vid första försöket ;-)

Frågesporten hittar du här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar